Wat kan je verwachten-wat verwachten we van jou

Gesloten
Gebruikersavatar
We few..
Berichten: 815
Lid geworden op: 20 nov 2017 09:58

Wat kan je verwachten-wat verwachten we van jou

Bericht door We few.. »

Beste gast,

Welkom op oorlogsvondsten-forum.nl

Om teleurstellingen te voorkomen bij deze een korte uiteenzetting over wat je kan verwachten van het beste forum op het gebied van oorlogsvondsten. Maar net zo belangrijk: Wat we verwachten van jou als lid.

Bij oorlogsvondsten-forum.nl draait het simpel maar om 3 zaken:
  • Respect naar elkaar!
Als je hier komt omdat je graag een relletje veroorzaakt en er een zak popcorn bij pakt dan is dit forum niks voor jou. Wij gaan hier respectvol met elkaar om. Het beheer respecteert haar leden en de leden respecteren het beheer.
  • Respect voor de historie
We hebben het niet op hobbyisten die alle regels aan hun laars lappen zodat ze vooral geile vondsten kunnen showen of stoer met een stuk explosief in hun handjes op de foto staan.
Achter elk object zit een verhaal, veelal persoonlijk leed en met dat in gedachten behandelen we onze vondsten ook. Als dit ook jouw insteek is voor onze hobby dan zit je hier goed!
  • Plezier in de hobby
Van leden die oprecht plezier hebben in hun hobby en dat ook delen met een mooi verslagje, daar worden wij vrolijk van!

Kortom:
Maak je voorsteltopic aan en doe daar wat moeite voor. We zien graag dat jij in je voorsteltopic een verslagje van een zoektrip plaatst, iets over je verzameling vertelt of gewoon een mooi verslag van een WWII uitje.
Oh ja, we zijn dol op foto's die jouw verhaal vergezellen. Klik dus gerust op de topic "voorstellen" en stel jezelf voor. Als wij denken dat jouw lidmaatschap een meerwaarde is voor ons mooie forum dan gaan we toegang verlenen als prospect. Bij inhoudelijke bijdragen van jouw zijde aan ons forum zal je t.z.t. geplaatst worden in de groep van volwaardige leden.

Lijkt het allemaal wat veel moeite? Ach, misschien wel ja, maar als jij je in bovenstaande kunt vinden en je doet er een beetje moeite voor dan kom je wel op het mooiste forum die er op dit gebied te vinden is!


Afbeelding
"There is no one taller than a short paratrooper"
Joseph M. Cicchinelli
Scout A company, 551st Parachute Infantry Battalion
Gesloten